X-home.cz

Hanah Home 2-místná pohovka Mayorka 170 cm šedá

Zajímavý výrobek Hanah Home 2-místná pohovka Mayorka 170 cm šedá od dodavatele se skvělou pověstí Hanah Home jednoduše můžete sehnat tady nyní za neuvěřitelně výhodnou cenu. Výhodně za cenu 15 305 Kč.
EAN: 8681875774375
Hanah Home 2-místná pohovka Mayorka 170 cm šedá
Ověřit dostupnost
Značka: Hanah Home
15 305

2-místná pohovka Mayorka je nejen místo, které bude velmi pohodlné, ale převážně bude i nepřehlédnutelným prvkem vašeho interiéru. Je čalouněna tkaninou v šedé moderní barvě, která jistě oživí každou místnost bez života. Sedák je vyplněn pěnou a silnými pružinami, což zajišťuje vysokou kvalitu a maximální komfort používání. Pohovka zaručí nejen příjemné místo k odpočinku, ale také vám umožní vytvořit neodolatelný stylový obývací pokoj.

Pohovka Mayorka se skládá z dřevěného rámu a MDF desky, která zajistí její bezstarostnou funkčnost po mnoho let. Látku tvoří 100% polyester, který lze, v případě znečištění, čistit za sucha. Sedáky jsou vyplněny pěnou 28/24 DNS, 60% střižené pěny s 40% silikonovou pěnou jsou naopak obsaženy v opěradlech. Součástí balení jsou tři přenosné pohodlné polštáře, které si můžete umístit na pohovku podle vašich potřeb.