X-home.cz

Hartmann Veroval Zápěstní digitální tlakoměr

Zlevněný produkt Hartmann Veroval Zápěstní digitální tlakoměr od známého dodavatele Hartmann máte možnost pořídit momentálně na webu za outletovou cenu! Akční ceny od 1 039 Kč.
EAN: 4052199270296
Hartmann Veroval Zápěstní digitální tlakoměr
Ověřit dostupnost
Značka: Hartmann
1 039

Se zápěstním tlakoměrem snadno kdykoli zjistíte svůj aktuální tlak. Zápěstní tlakoměr Veroval změří přesné hodnoty systolického i diastolického krevního tlaku a tepové frekvence. Navíc vás upozorní i na případný nepravidelný srdeční tep.Přístroj není potřeba nastavovat, ihned po vybalení je připraven k používání. Napumpování probíhá automaticky, díky tomu je měření rychlé, snadné a pohodlné.Na Veroval zápěstní tlakoměr se vztahuje prodloužená záruka 5 let.Do aplikace Veroval medi.connect si jednoduše stáhnete naměřená data, která můžete podrobně analyzovat nebo sdílet se svým lékařem. USB kabel pro propojení s počítačem je součástí balení.Pro měření krevního tlaku na zápěstí, zejména vhodný při cestování. Pro zápěstí obvodu mezi 12,5 a 21 cmHlavní výhody:

přehledné ikony pro vyhodnocení
extra velký LCD displej
propojení s bezplatnou aplikaci Veroval medi.connect
možnost ukládat měření pro 2 různé osoby
kontrola správné polohy měřeníObsah balení:

tlakoměr k měření krevního tlaku
2x baterie 1,5V AAA
USB kabel
krabička na uložení
návod k použití se záručním listemPři měření zápěstním tlakoměrem Veroval byla prokázána mimořádná přesnost a Evropská společnost pro hypertenzi tomuto tlakoměru udělila pečeť kvality.