X-home.cz

Kellermann dámská sada na manikúru 7412 P N vzor pštrosí kůže, béžová

Kvalitní a levný produkt Kellermann dámská sada na manikúru 7412 P N vzor pštrosí kůže, béžová od této skvělé značky Kellerman můžete nakoupit bezpečně online za skvělou cenu! Ceny od 509 Kč.
EAN: 4007669741226
Kellermann dámská sada na manikúru 7412 P N vzor pštrosí kůže
Ověřit dostupnost
Značka: Kellerman
509

Krásná a kvalitní manikúra v béžové barvě od německého výrobce Kellermann. Nástroje jsou vyrobeny z kvalitní poniklované oceli a zaručí dlouholetou životnost a odolnost výrobku před opotřebením. Pouzdro ze syntetické kůže ve vzhledu pštrosí kůže je opatřeno klipovým uzávěrem, je pevné, snadno se otevírá. Každodenní pomocník pro dokonalou domácí péči o vaše nehty. Praktická velikost, hodí se i na cesty, snadno se vejde každé tašky nebo kabelky. Elegantní a decentní design v kombinacis kvalitními nástroji dělá z této sady luxusní dárek, který jistě potěší každou ženu. Sada obsahuje:

1x nůžky na nehty
1x kleštičky na nehty
1x pinzeta
1x pilník
1x oboustranný manikúrní nástroj
1x oboustranný nástroj na komedony Kellermann je německá firma s tradicí již od roku 1927 a patří mezi nejznámější výrobce nástrojů pro manikúru a pedikúru. Jejich inovativní trendově orientované produkty jsou již více než 75 let celosvětově známé pro svou trvale vysokou kvalitu, dlouhou životnost, odolnost použitých materiálů či jedinečný a vkusný design. Společnost vychází z velmi staré tradice výrobků Solingen. Jejich logo – tři meče – odkazuje na tradici řemesla a symbolizuje jednotu a sílu. V sortimentu naleznete vše, co je potřeba pro dokonalou péči o nehty.