X-home.cz

Remoska D51F/10 2l Dua Glass

Akční a ve slevě produkt Remoska D51F/10 2l Dua Glass od předního výrobce Remoska můžete najít tady nyní ve slevě! Ve skvělé akci za 3 089 Kč.
EAN: 8595006155110
Remoska D51F/10 2l Dua Glass
Ověřit dostupnost
Značka: Remoska
3 089

Pečicí hrnec Remoska® DUA se dvěmi víky umožňuje vaření a pečení v jednom nerezovém hrnci. Nerezový povrch zajišťuje dlouhou životnost hrnce. Díky hliníkové vrstvě je zaručena rovnoměrná distribuce tepla v celém hrnci a dokonalé výsledky pečení i vaření.Remoska® DUA v sobě kombinuje výhody teplotní vodivosti hliníku a odolnosti nerezových hrnců. Za použití materiálu TRIMETAL byl vyvinut první pečicí hrnec bez povrchové úpravy. Použitím hrnce a pečicího víka získáte pečicí hrnec bez nepřilnavého povrchu. Díky zesílenému dnu a indukčnímu povrchu lze v hrnci vařit na všech typech sporáků včetně indukce. Se skleněnou poklicí můžete hrnec také používat k přípravě nejrůznějších pokrmů. Díky Remosce DUA bude vaše vaření milovat celá rodina! Remosku® DUA tvoří následující části:

pečicí víko – horní část víka je vyrobena z nerezového plechu a má skleněné okénko. Dolní část víka z hliníku je potažena nepřilnavým povrchem Teflon Classic.
skleněná poklice –  vyrobená z tvrzeného bezpečnostního skla a osazena plastovým držadlem. Díky ní můžete v pečicím hrnci vařit na všech typech sporáků a to včetně indukce.
pečicí hrnec –  vyroben moderní technologií z 3 vrstvého materiálu Trimetal. Díky němu dochází k dokonalému rozvodu tepla po celém povrchu hrnce. Broušená nerezová ocel na vnitřní straně z typové oceli č.304 je bezpečná a certifikovaná pro přípravu potravin, snadno čistitelná, odolávající korozi. Hrnec Remosky Dua je osazen plastovými držadly Thermoset. Hrnec nedoporučujeme používat pro zapékání v troubě.
odnímatelný kabel –  s euro konektorem a evropskou zástrčkou. Pro lepší skladování možné odpojit od držadla.
odkládací stojan z teplotně odolného plastu Vlastnosti:

odolný nerezový povrch
ideální teplota pro pečení: 160 – 180 °C
hrnec lze použít na všechny druhy sporáku včetně indukce
vhodné do myčky: pečicí hrnec a skleněná poklice
skleněná poklice s praktickým odkládacím knobem
příkon: 400 W
napětí: 220–240 V ~ 50–60 Hz