X-home.cz

SODASTREAM Lahev 0,6l modrá

Unikátní a oblíbený produkt SODASTREAM Lahev 0,6l modrá originál od výrobce Sodastream jednoduše seženete zrovna dneska v bezva akci. Výhodně za cenu 349 Kč.
EAN: 8719128115306
SODASTREAM Lahev 0

Nová řada společenských láhví Sodastream My only bottle je vyrobená z TRITANU. S novou opakovaně použitelnou láhví budete mít čerstvě natočenou vodu stále při ruce po celý den.Láhev je tak akorát veliká, aby se vešla do vaší kabelky, tašky či batohu a přitom nabídla dostatekvody na uhašení žízně. Vlastnosti:

objem: 0,6 litru
vhodné pro neperlivou i perlivou vodu
vhodné i do myčky nádobí (max 70 °C)
materiál: Tritan (bez BPA a jiných škodlivých látek)
vhodné do všech výrobníku Sodastream, které využívají plastové láhveTritan je jedinečný plastový materiál, který svými vlastnostmi připomíná sklo, ale stále si zachovává svévlastní výhody plastu. Materiál nepojímážádné pachy, nebarví se (nežloutne), je velmi pružný – odolný, lze mýt i v myčce nádobí (max70 °C), UV rezistentní – zajistí delší trvanlivost vašich nápojů a neobsahuje BPA či jiné škodlivé látky.Materiál láhve musí během několika let při používání ve výrobníku domácí perlivé vody dlouhodobě aopakovaně odolávat tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, ze kterého je láhev vyrobena, se vdůsledku toho opotřebovává a stárne. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno ovaše bezpečí, má každá láhev stanoveno své datum použitelnosti, které naleznete přímo na láhvi.NIKDY nepoužívejte láhev ve výrobníku domácí perlivé vody po uplynutí tohoto data a láhev nahraďte za novou, která vám bude spolehlivě sloužit dalších několik roků.