X-home.cz

SodaStream láhev TriPack 1l Fuse Black&White

Tento unikátní produkt SodaStream láhev TriPack 1l Fuse Black&White od přední značky Sodastream naleznete tady teď za výhodnou cenu. Aktuálně stojí u nás 459 Kč.
EAN: 8718692619234
Produkt bez obrázku

Jednoduchá, a přesto elegantní sada 3 láhví typu Fuse  pro výrobníky perlivé vody. Atraktivní design v jednoduché černobílé barvě potěší na jídelním stole rodinu i hosty. Domácí perlivá voda místo tahání nepraktických plastových lahví. Vlastnosti:

nápojová láhev pro výrobníky perlivé vody SodaStream
nový elegantní tvar láhve, kterou navrhl světový designer Yves Béhar
vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA
tlakuodolná láhev určená k opakovanému sycení
objem láhve 1 litr Láhev typu Fuse lze použít s modely výrobníku perlivé vody SodaStream: Source, Play, Spirit, Power. Nemyjte v myčce nádobí nebo vodou, která má více než 50 °C. Materiál láhve musí během několika let při používání ve výrobníku dlouhodobě a opakovaně odolávat tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, z kterého je láhev vyrobena, se v důsledku toho opotřebovává a stárne. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno o vaše bezpečí, má každá láhev stanoveno své datum použitelnosti, které naleznete natištěno přímo na láhvi. NIKDY nepoužívejte láhev ve výrobníku domácí perlivé vody po uplynutí tohoto data a láhev nahraďte za novou, která vám bude spolehlivě sloužit dalších několik roků.