X-home.cz

SONGMICS Barový set VASAGLE II černo-hnědý

Akční a ve slevě kus SONGMICS Barový set VASAGLE II černo-hnědý od dodavatele s dobrým jménem SONGMICS lze pořídit právě dnes v akci! Produkt nakoupíte teď u nás za 2 585 Kč.
SONGMICS Barový set VASAGLE II černo-hnědý
Ověřit dostupnost
Značka: SONGMICS
2 585

Barový set VASAGLE II bude bezpochyby dominantou vaší kuchyně či jídelny. Tento set se výborně hodí do rustikálně nebo industriálně laděných interiérů. Ale perfektně oživí také neutrální prostory, kterým dodá šmrnc.

Stůl je dostatečně prostorný, pokud si objednáte dvě židle navíc, pohodlně se u stolu nají čtyři osoby. Nebo si set můžete koupit dvakrát a mít dodatečný jídelní prostor i pro návštěvu. Konstrukce stolu a samotných židliček je navíc konstruovaná tak, abyste si mohli pohodlně opřít nohy.

Stabilní kovová konstrukce zaručí, že se stůl nebude kývat do stran. Stejně tak nožky, které se přizpůsobí drobným nerovnostem podlahy. Díky kvalitním materiálům vám bude stůl sloužit dlouhá léta a dotvářet design vašeho domova.

Stůl nemusí nutně sloužit pouze jako jídelní plocha. Perfektně se hodí do barového nebo kávového koutku. Může se ale hodit i jako pracovní plocha do vaší kanceláře nebo obývacího pokoje.

Fantazii se zkrátka meze nekladou!

Specifikace produktu:

Kvalitní materiál
Moderní design
Industriální styl
Stabilita

Sada obsahuje:

1x barový stůl
2x barová stolička
1x sada příslušenství