X-home.cz

Topvet Grapefruit 100% silice 10 ml

Tento zlevněný produkt Topvet Grapefruit 100% silice 10 ml od značky se skvělou pověstí Topvet najdete právě teď za outletovou cenu. Nabídka od 179 Kč.
EAN: 8594060112527
Topvet Grapefruit 100% silice 10 ml
Ověřit dostupnost
Značka: Topvet
179

Grapefruit – 100% siliceGrapefruit má značné antidepresivní účinky. Je to psychostimulant při nervozitě a bolestech hlavy. Podporuje schopnost soustředit se, posiluje koncentraci a vůli. Zvyšuje imunitu, stimuluje krevní oběh a upravuje nízký krevní tlak. Tlumí projevy při respiračních problémech a nachlazení.  Léčba vůní má bohatou a dlouhodobou tradici. Čich je první ze smyslů, které člověk po narození používá k seznámení s okolním prostředím. Vůně v nás spouští celou řadu emocionálních reakcí. Otisk vůní se ukládá do paměti pevněji než tvar nebo název rostliny. Využití silic v aromaterapii ke zmírnění potíží, ne však k léčbě závažných chorob. Olej je možno používat k inhalaci, koupeli, masáži, do aromalampy.  Použití:

bolest hlavy, nervozita
deprese, stres
pomáhá soustředit se
posiluje koncentraci a vůli
zvyšuje imunitu
upravuje nízký krevní tlak, respirační problémy a nachlazení Dávkování: Aplikujte pár kapek do aromalamp, přímo do koupele nebo do masážní emulze. Nikdy olej nepoužívejte v nezředěné podobě přímo na pokožku. Nepoužívejte před následným opalováním.